Celerové smoothie. Nápoj, který pročistí organismus

Nápoje z rozmixovaného ovoce a zeleniny si našli spoustu příznivců. Je to velmi snadný způsob, jak dostat do těla vitamíny, zasytit se, ale smoothie přináší i další benefity. Do nápoje není třeba přidávat cukr ani jiná slad...

Žluté květy pro zdraví. Vyzkoušejte med z pampelišek!

Na jaře se louky, pole i ostatní travní plochy rozsvítí žlutou barvou, protože sezóna pampelišek je v plném proudu. Včelky pilně poletují z květu na květ a chystají se na přípravu medu. Zlatou tekutinu však lze vyrobit i be...

3 tipy na dietní vyvážený oběd, který vás dobře nasytí

Váš dietní oběd nemusí být nutně poskládaný z kopečku rýže, na páře vařeném kuřecím prsu a syrové zelenině. Je tolik možností, jak si zpestřit redukční jídelníček. 1. Bramboráky v troubě masovou směsí Na jednu porci posta...

Trable s imunitou aneb Proč zařadit hlívu ústřičnou do jídelníčku?

Získat dar přírody plný cenných látek, které umí skvěle posílit imunitu a doplnit tělu tak prospěšné látky - no řekněte, kdo by odolal. Hlívá ústřičná je dokonalý produkt přírody, který by neměl chybět ve vaší lékárničce....

Jak si připravit chutné a zdravé občerstvení na Silvestra?

Tučné dobroty a přejídání Opět se blíží Silvestr a s ním i tzv. „obžerství“, jak oslavu příchodu nového roku rádi nazýváme. Takové označení není zas tak daleko od pravdy, jelikož obvykle se na stůl připravují tučné pomazánk...

Fenykl na trávicí potíže a nemoci jater

Co o něm vlastně víte? Fenykl obecný, latinsky foeniculum vulgare, zná snad každý. V posledních letech je hojně k dostání v obchodech a existuje stovky receptů na jeho přípravu. Jeho využití v kuchyni je opravdu pestré. Plo...
avatar autora
Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem, který získal díky mnohaletému studiu světových událostí a různých odborných zdrojů. Jako CEO mediálního domu Webmint se zabývá nejen ředitelskými povinnostmi, ale má také hluboké znalosti v programování a redakční činnosti. Jeho schopnost zvládat různé role v rámci jedné organizace ukazuje na jeho manažerské dovednosti, technickou odbornost i schopnost orientovat se v mediálním prostoru.